Προφίλ

Παραμύθια τέλος…

Καλώς ανταμώσαμε…», όπως λέμε και στην όμορφη πατρίδα μας, την Ήπειρο. Το «Ηπειρώτικο Βήμα» (www.ipirotikovima.gr) ξεκινάει στο διαδίκτυο για να προσφέρει πρωτογενή ενημέρωση, να δώσει έμφαση στην ερμηνεία των γεγονότων και πρωτίστως να πει αλήθειες με έμφαση στην περιοχή μας.

Ευελπιστούμε να είμαστε αυτό που λέει ο Νίκος Καζαντζάκης, «ανήσυχοι, αφχαρίστητοι, απροσάρμοστοι», ταγμένοι στο πλευρό του πολίτη και της κοινωνίας – και όχι υποταγμένοι στις προνομιούχες ομάδες και στις ποικιλώνυμες εξουσίες.

Το «Ηπειρώτικο Βήμα» δεν εμφανίστηκε απλά για να προστεθεί στον ήδη αυξανόμενο αριθμό των ηλεκτρονικών ενημερωτικών σελίδων. Δεν είναι blog, αλλά ένα site, μια ηλεκτρονική σελίδα, που προσομοιάζει με ηλεκτρονική εφημερίδα. Φιλοδοξεί να γίνει μια γωνιά ανησυχίας, έτοιμη να φιλοξενήσει όλους εσάς που έχετε κάτι να πείτε και να προσθέσετε στο δημόσιο διάλογο.

Δεκτές όλες οι γνώμες. Η λογοκρισία δεν έχει θέση σε εμάς. Στόχος μας δεν είναι να ανταγωνιστούμε τα άλλα ηπειρώτικα site ή blogs ή συμβατικά ΜΜΕ (εφημερίδες ή κανάλια), αλλά να ενισχύσουμε τη φωνή των ΜΜΕ στην περιφέρεια Ηπείρου. Αυτό θα γίνει με τη δική μας ξεχωριστή παρουσία και με την ανάδειξη θεμάτων που θα ξεφεύγουν και λίγο από τα τοπικά ή περιφερειακά ζητήματα.

Η επιλογή των θεμάτων γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει μια σφαιρική εικόνα για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την περιφέρεια Ηπείρου και τους τέσσερις νομούς.

Παράλληλα θα προσφέρονται κάποιες ειδήσεις που είτε κρύβονται από τα συμβατικά ΜΜΕ ή δεν τυγχάνουν της προσοχής που πρέπει και έχουν σχέση με το ευρύτερο πολιτικό, οικονομικό περιβάλλον, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας.

Ελπίζουμε να αποτελέσουμε το μέσο επικοινωνίας των Ηπειρωτών στην Ήπειρο, στην Αττική, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και όσων συμπατριωτών μας είναι στο εξωτερικό.

Το ipirotikovima.gr ανοίγει τα φτερά του για να πετάξει, όπως η «πτερόεσσα» Φήμη, η ιπτάμενη θεότητα του λόγου και της εξιστόρησης που διαλαλούσε τα νέα με το κέρας της αλήθειας.

Το ταξίδι αρχίζει. Ελάτε μαζί.

Παραμύθια τέλος!

Ροή Ειδήσεων

© Copyright 2019 Ipirotikovima.gr. All rights reserved.
Design & Development by Enterweb.gr